Om Cecilia

Cecilia Linhart har flera års erfarenhet av rekrytering som rekryteringskonsult, främst vid tillsättning av seniora roller. Därtill har Cecilia arbetat som karriärcoach. I nuläget arbetar Cecilia främst som anställd rekryteringskonsult, men har en dag i veckan till förfogande då hon erbjuder coaching i karriärrelaterade frågor genom egna bolaget Top of The Hill AB.

Cecilia har läst och bedömt mer än 10.000 CVn, intervjuat fler än 1.000 personer och rekryterat drygt 100 roller under sina 8 år som rekryteringskonsult och headhunter på K2 Search AB, med start 2010.

Cecilia har coachat mer än 1000 timmar och drygt 130 klienter under sina 4 år som karriärcoach på Wise Consulting AB, med start 2016. Cecilia är Professional Certified Coach (“PCC”) hos International Coach Federation (ICF).

Dessförinnan har Cecilia arbetat i andra roller inom näringslivet som har givit henne en bred förståelse för flertalet olika funktioner, organisationer och branscher; bl.a försäljning inom IT och media, egenföretagare med tillverkning och försäljning inom retail, redovisningsekonom för stora och små företag.

Linkedin: Cecilia Linhart 

Mer om Cecilia finns att läsa på Top of The Hill’s sida här.

 

Cecilia Linhart
PCC certifikat Cecilia Linhart

Så här beskriver Cecilia sin bakgrund inför skapandet av CV-kursen:

Insyn från två sidor i kombination med analys och beteendekunskap

Med en kanske något nördig förkärlek för analys av den skriftliga texten kopplat till det mänskliga beteendet har jag tänkt till kring ”vad är det i ett CV som får mig att tro på personen bakom CV’t?”.

Frågan blev högst aktuell när jag bytte sida; när jag gick från rekryterarens bedömande sida och krokade arm med kandidaten i syfte att hjälpa hen att framgångsrikt få sitt nästa jobb.

Därefter har jag mejslat ut och satt ord på vilka formuleringar och beskrivningar av erfarenheter som bygger förtroende hos läsaren, åtminstone hos mig med rekryterarglasögonen på. Svaren jag kommit fram till håller. Det har jag haft förmånen att se hos många av mina coachklienter. I kursen kan du ta del av dem; översatta till konkreta tips och verktyg som du kan använda själv när du ska skriva – eller ”uppdatera/lyfta/maxa” – ditt CV.